Viser arkivet for juni, 2011

PearlyCatz «Kjærleik på halling»

Tirsdag 28. juni feirer PearlyCatz sin nye EP «Kjærleik på halling» med sleppefest på Mir, og da blir det som alltid stor stas i stua (stugua?).
EP-en anbefales på det varmeste, PearlyCatz’ særegne hallingpünk er jo bare til å bli i godt humør av. Her møter vi en meget utmerket kæll med SG, en bak en bjørkjakvist som glapp, flaks. Pörly Cat har tatt en Jokke og vært på fest, stjærte sikkert ingenting hun heller, og det hele avsluttes med ekte kjærleik på halling – gripende.
Og PearlyCatz er sjenerøse som alltid, for skarve femti spenn får du både konsert og CD.
Mer på bandets hjemmeside
Foto: Morten Andersen

Karin Wright: «Too Rock’n’Roll for Country …»

«… Too Country for Rock’n’Roll». To sider av samme sak, og saken er Karin Wright.
Karin kom tidlig ut av skapet som countryentusiast den gangen det var litt flaut. Arven etter Vidar Lønn Arnesens monopol på country på TV (serrete, sidrumpa danseband-country) hang fortsatt som en klam sky over begrepet, helst uttalt som køntri, eller «roots» av de som likte musikk man helst ikke omtalte ved sitt rette navn.
Noen fant altså ut at det gikk an å spille country med attitude, Jan Dahlen skal vel ha mye av æren for det, men det kom flere på banen.
Også Karin Wright.
Og med dette tredje albumet har hun virkelig truffet planken, og finslipt sitt særpreg som artist.
Plata består av rause 15 låter i den rocka delen av countrylandskapet, og låtene er uten unntak jævla bra.
Karin selv er ingen dårlig låtskriver, og her har hun i tillegg, med ett unntak, alliert seg med Johanna Demker, Jørun Bøgeberg, Martin Caspersen, Jan Dahlen og Jeff Wasserman. Det må jo bli bra.
Produksjonen er elegant ivaretatt av Bitten Forsudd og Martin Caspersen, som også er med og spiller og korer.
De andre som bidrar til at dette albumet sitter som et skudd, er Ingvild Hammer, Dagfin Hjort Hovind, Per Sarin Madsen og Sveinung Lilleheier.
Og hvis ikke jeg har overbevist deg om at du trenger denne plata, er det et utall steder du kan få en tjuvlytt, lenker og mer info på hjemmesiden