Birkelunden Internett

Følges av 9 medlemmer.

Denne sonen er lukket for nye medlemmer.

Origo Birkelunden Internett er en sone på Origo. Les mer

Hallingpünk

Foto: Solveig Stranden

Sist noen skrev noe på disse sidene handlet det om PearlyCatz’ releaseparty, så da er det på tide å si noen ord om plata kanskje.
Etter noen single-utgivelser har altså bandet kommet med sin første «helaftens» cd med tittelen «Hallingpünk», og det er i grunnen en genial tittel. Jeg hadde ikke hørt om hallingpunk før, men nå vet jeg åssen det låter, og det er rått og tøft og helt strålende!
De beste fra utlandet kan kanskje måle seg med PearlyCatz, men PearlyCatz har noe som ingen andre pønkeband har, som munnharpe og tekster på halling. PearlyCatz har tatt med seg det beste fra punkens storhetstid og ristet det sammen med norske folkemusikktradisjoner og til sammen bli det fuzzudeliduttan noe helt unikt.
Tove Bøygard har skrevet de fleste av låtene, og det er jo i seg selv et kvalitetsstempel, noe vår faste plateanmelder Arvid har vært inne på i omtalen av Bøygards «Røre ved deg». Tekstene er suverene, og som sagt på ålsk. Her har legendariske Lange-Harald fått sin sang, det samme har skinnjakkejævler, bøger, makk i maga, og det er til og med holdt av plass til et klart tja te nynorsk.
Hør låtene og kjøp cd-en på PearlyCatz’ hjemmeside
Anbefales på det varmeste.

Cover: Gunnar Knutsen / Tumblewine Films

Foto: Solveig Stranden — Pörly Cat, Küla, SötZmürf, Snüblefot og Tove Troll

Vist 406 ganger. Følges av 1 person.
Annonse